Staff Calendar
February 2016
MondayTuesdayWednesdayThursdayFriday
1Feb2345
Medical Leave
Ann -Out 4:00 (2 hrs)
Groundhog Day
Medical Leave
Ann out 5:00 (1 hr)
Judy visits Glastonbury in the morning
SC Morning Circ Visit - Cromwell
Members:
1:00pm - 4:00pm
Connecticut Library Consortia Directors Meeting at Bibliomation
Vacation
9:30-11, ES out[1.5hrs]
Vacation
LK out 11:30 (3 hours plus lunch)
Max Conference call 10:00 Newingotn MK solutions
Vacation
SC Out
Vacation
10:00am
George in late 90 minutes
11:00am
Brief training on direct record export from OCLC (Judy and Full OCLC Libraries)
Personal Leave
Ann - 4 hrs
George working from home today
Judy out (7hrs)worked from home
Vacation
LK out
Vacation
SC Out
89101112
Vacation
ES out
Medical Leave
George out
Medical Leave
Judy out (7hrs)
Vacation
LK out (3 hours)
Vacation
SC Out 3 hours
Medical Leave
George out
Vacation
Max out 7 hrs vac
Medical Leave
SC out
10:30am
Ann and George in conference call with Kurt Zastrow of BrainHQ
Medical Leave
George out
Judy Visits Manchester in the morning
Members:
10:00am
CANCELLED: User Experience Committee Virtual Meeting
Medical Leave
ES out
Vacation
10:30-12:30,ES out[2hrs]
Members:
10:00am
Board of Directors Meeting at Windsor Public Library
1516171819
Library Connection Closed
Presidents' Day
Vacation
ES out
Vacation
Judy Out (7hrs)
Vacation
LK out
Yi - out
Come in Thursday instead of Tuesday this week
Judy visiting Mansfield in the morning
Personal Leave
Ann in at 10:30 -1hr
Vacation
LK out 2:30 (1 hour)
Max Patron Training Portland 1:00
SC Morning Circ Visit - Marlborough
Medical Leave
LK out 12:00 (2.5 hours plus lunch)
2223242526
Medical Leave
12:30,ES out[2.5hrs,plus lunch]
Vacation
George Out
Max Patron Training Portland 1:00
Medical Leave
SC out
Yi - in today (not coming this Friday Feb 26)
12:00, Ed at South Windsor
Personal Leave
Ann -out 4:15 (2 hrs)
Personal Leave
Judy out at 3pm (2hrs)
Vacation
Max in at 12:00 2 hrs vac
Medical Leave
Ann in at 11:00 (2 hrs)
Personal Leave
Yi - out at 3:30 (1 hour)
Medical Leave
2:00pm - 4:00pm
SC Out (2 hours)
3:00pm - 4:00pm
Sam & George in Conf call with Innovative
Medical Leave
1:00 George out 3.5 hours
Vacation
9:30-10:30, ES out[1hour]
Medical Leave
Ann in at 11:00(3hrs)
Vacation
LK out 2:00 (1.5 hours)
SC Circ Visit - Cheshire
Medical Leave
10am, ES out[6hrs]
Medical Leave
Ann-out
Members:
1:00pm
Technology Committee Meeting at Library Connection
291Mar234
Personal Leave
Ann- out 2:30 (3hrs)
Vacation
ES out[4hrs]
Medical Leave
LK out
Medical Leave
2:30pm
George out two hours
Vacation
Ann -Vacation
Medical Leave
George out
Judy at Marlborough in the morning
Vacation
Ann-Vacation
Vacation
Max out 7hrs vac
SC in Simsbury for RFID Demo
Vacation
Ann-Vacation
Judy Visits Plainville in the morning
Medical Leave
2:00pm
George out 2.5 hours early
Personal Leave
2:00, ES out[2hrs}
Vacation
Ann-vacation
Personal Leave
3:30pm - 4:00pm
SC Out (half hour)
Display:
Navigation Bar:
AbsoluteRelativeBothNeither
This Calendar:
System Options:
Home Login