Staff Calendar
March/April 2018
MondayTuesdayWednesdayThursdayFriday
26Mar27282930
Ann-Out
Vacation
Max out 7hrs vacation
Yi - In
Medical Leave
3:00pm
George out 1 hour early
Vacation
ES out (.5hrs)
Medical Leave
Ann out 5:00(3 hrs )
11:30am - 12:30pm
Call with OCLC (George and Judy)
1:00pm - 1:30pm
Innovative Quarterly update webinar
2:30pm - 3:00pm
Sam & George's conference call with Hilary and Roger
Working from Home
SC work from home
Vacation
ES out
Vacation
LK out 2:00 (1.5 hours)
Personal Leave
ES out
Good Friday
Vacation
Judy out (7hrs)
Personal Leave
LK out
Yi - Out
23456
Vacation
ES in late[1hour]
Medical Leave
George out
Judy @ NETSL (College of Holy Cross, Mass)
Yi - In
Medical Leave
LK in late 11:00 (3.5 hours)
Yi - Out
2:00pm - 3:00pm
Staff Meeting
Renew Charitable Registration with State of CT before May 31 Expiration Date.
Vacation
Max Out 7hrs Vac
1:30pm - 2:00pm
Sam & George's conference call with Hilary and Roger
Working from Home
SC work from home
Vacation
10:00,ES out[5hrs,plus lunch]
Vacation
LK in late (3 hours)
Vacation
Max in at 11:30 1.5hrs vacation
Members:
1:00pm - 3:00pm
Personnel Committee Meeting at Lucy Robbins Wells Library
Personal Leave
Max out .5 hours personal
Yi - Out
11:30am - 12:30pm
Call with OCLC (George and Judy)
910111213
Ann-Out
Medical Leave
George out
Go live with item mismatch report (Judy, Sam)
Yi -In
Ann-Out
Vacation
ES out
Vacation
LK out (1 hour)
Working from Home
SC Work from home
Medical Leave
1:00pm
George out for 3 hours
Vacation
Ann in 3-6 (6 hours)
Judy in 9.45-5.45
Personal Leave
LK out
Medical Leave
11:00am
George in late 3 hours
1:30pm - 2:00pm
Sam & George's conference call with Hilary and Roger
Medical Leave
Ann out 9:30-11:30
Vacation
LK out
Working from Home
SC Work from home
Vacation
9:00am - 1:00pm
SC Out (3 hours plus lunch)
Members:
10:00am - 12:00pm
CT Library Corsortium Executive Directors' quarterly meeting at Library Connection
2:00pm - 2:30pm
Call with OCLC (George and Judy)
request test server data refresh from install@iii.com one month from now.
Vacation
11:00,ES out[3.5hrs,plus lunch]
Members:
10:00am - 12:00pm
Strategic Planning Task Force meets at the Windsor Public Library
1617181920
Ann-Out
Vacation
LK in late (1 hour)
Max at Computers In Libraries
Medical Leave
LK out
Max at Computers In Libraries
2:00pm - 3:00pm
Staff Meeting
Medical Leave
LK out
Max at Computers In Libraries
Max at Computers in Libraries
Medical Leave
SC Out 4 hours
Yi - In
11:30am - 12:00pm
Sam & George's conference call with Hilary and Roger
Check if OneClick MARC from TS360 is working after IP address change.(Judy)
Medical Leave
ES out
Yi - Out
Members:
10:00am
Board Meeting at Mansfield Public Library
2324252627
Members:
CLA Annual Conference at Danbury Crowne Plaza
Innovative User Group Annual Conference
Vacation
LK out 2:30 (1 hour)
Medical Leave
SC Out
Members:
CLA Annual Conference at Danbury Crowne Plaza
Innovative User Group Annual Conference
Ann in at 11:00
Medical Leave
ES out
Working from Home
SC work from home
Innovative User Group Annual Conference
Medical Leave
ES out
Innovative User Group Annual Conference
Max in at 11:00
Max in Berlin over drive training
Arbor Day
Vacation
LK out
Max at CEN Service Management Advisory Council 10:00-12:00
Medical Leave
Max out sick 3hrs
Members:
10:00am
Finance Committee Meeting
Display:
Navigation Bar:
AbsoluteRelativeBothNeither
This Calendar:
System Options:
Home Login