Staff Calendar
May/June 2018
MondayTuesdayWednesdayThursdayFriday
14May15161718
Vacation
George out
Vacation
LK out 1:30 (2 hours)
Max out 7hrs vacation
Working from Home
7:15am - 8:15am
SC Work from home (1 hour)
Vacation
George out
Medical Leave
LK out
Sam and Judy at North East Library Consortia Luncheon (Ocean State Libraries, RI)
Vacation
George out
Working from Home
7:15am - 8:15am
SC Work from home (1 hour)
1:30pm - 2:00pm
Sam & George's conference call with Hilary and Roger
Vacation
George out
Vacation
12:00,ES out[2.5hrs,plus lunch]
Working from Home
7:15am - 8:15am
SC Work from home (1 hour)
Members:
9:30am
Circ Committee Meeting at East Hartford
8am-4pm,Ed & Max at CEN 6th Annual Conference
Ann-Out
Vacation
LK out 9:30 (5 hours)
Working from Home
7:15am - 8:15am
SC Work from home (1 hour)
2122232425
Personal Leave
ES out
Vacation
Max 1 hr vac
Working from Home
12:00pm - 4:00pm
SC Work from home (4 hours)
Medical Leave
LK in late (1 hour)
Medical Leave
SC Out AM (3 hours)
Members:
10:00am - 12:00pm
Bib Services Meeting at Newington Public Library 10:00am
Medical Leave
10:30am
George in 2.5 hours late
Medical Leave
ES out
Medical Leave
LK out 2:30 (1 hours)
Working from Home
7:15am - 8:15am
SC Work from home (1 hour)
Medical Leave
George out
Vacation
LK out
11:00am - 11:30am
Call with Carrie Morrison of OCLC (George and Judy)
1:30pm - 2:00pm
Sam & George's conference call with Hilary and Roger
Ann-Out
Medical Leave
George out
Medical Leave
Judy out(2hrs)
Vacation
LK out
Working from Home
7:15am - 8:15am
SC Work from home (1 hour)
282930311Jun
Memorial Day
Personal Leave
ES out
2:00pm - 3:00pm
Staff Meeting
Vacation
Max out 7hrs vac
1:30pm - 2:00pm
Sam & George's conference call with Hilary and Roger
Vacation
Max out 7hrs vac
Working from Home
Judy working from home Am in @11am
Vacation
Max out 7hrs vac
8:00am - 12:00pm
George at Hartford Foundation Seminar
45678
Vacation
Max out 7hrs vac
Members:
11:00am - 2:00pm
Personnel Committee meeting at East Hartford Public Library
12:00pm - 2:00pm
George meets with Personnel Committee
Vacation
Max out 7hrs vac
Members:
10:00am - 12:00pm
Technology Committee Virtual Meeting
Vacation
Max out 7hrs vac
Medical Leave
ES in late
Vacation
10:00am
George in 2 hours late
1:30pm - 2:00pm
Sam & George's conference call with Hilary and Roger
Vacation
Max out 7hrs vac
Vacation
LK out
Vacation
Max out 7hrs vac
Medical Leave
Judy out at 2pm (3hrs)
Vacation
LK out
1112131415
Vacation
Max out 7hrs vac
Vacation
Max out 7hrs vac
2:00pm - 3:00pm
Staff Meeting
1:30pm - 2:00pm
Sam & George's conference call with Hilary and Roger
Medical Leave
3:00pm
Geroge out one hour early
Flag Day
Members:
10:00am
15th Annual Meeting of Library Connection
1:00pm
George meets with Personnel Committee after Board Meeting
Display:
Navigation Bar:
AbsoluteRelativeBothNeither
This Calendar:
System Options:
Home Login